Aanpak Van werkdruk naar werkplezier

Aanpak Van werkdruk naar werkplezier

Verzorger helpt jong gehandicapt kindje

Met de aanpak Van werkdruk naar werkplezier maak je de werkdruk in de gehandicaptenzorg bespreekbaar en vergroot je het werkplezier van medewerkers. De methode draagt bij aan een gezond en veilig organisatieklimaat en is bruikbaar in elke organisatie.

Vier getekende mensen springen met hun armen omhoog en zien er blij uit.

Werken in de gehandicaptenzorg is mooi, maar soms ook zwaar en kan leiden tot het ervaren van een flinke werkdruk. Heb je de indruk dat jouw collega’s zich overbelast voelen? Zoek je naar een manier om de werkdruk bespreekbaar te maken én te verlichten? Maak dan kennis met de aanpak Van werkdruk naar werkplezier. Deze methode draagt bij aan een gezond en veilig organisatieklimaat waarin medewerkers minder werkdruk en meer werkplezier ervaren en het verzuim afneemt.

In drie stappen naar een oplossing

In drie stappen naar een dialoog tussen zorgmedewerkers onder elkaar en met het management. Lees meer over deze drie stappen.

Aanpak implementeren in de organisatie

Wil je de aanpak Van werkdruk naar werkplezier toepassen binnen jouw organisatie, dan maak je gebruik van een aanbevolen projectmanagementstructuur die uit drie fasen bestaat. Lees meer over deze drie fasen.

Effecten van de aanpak

Het effect van de aanpak Van werkdruk naar werkplezier is wetenschappelijk onderzocht en levert positieve effecten op. Lees meer over deze positieve effecten.

Doe mee en meld je aan

Meld je vrijblijvend aan voor een intakegesprek met een van de adviseurs van de StAG en ontdek of deze aanpak ook geschikt is voor jouw organisatie. Bel naar (070) 376 57 29 of stuur een e-mail naar stag@caop.nl.

Meer informatie