Impact van hormonale klachten op je werk

Bijna elke vrouw krijgt in haar leven te maken met hormonale klachten. Bijvoorbeeld omdat je menstrueert, omdat jijzelf of je partner zwangerschapsklachten heeft of omdat een collega in de overgang gaat. Niet alleen vrouwen, maar ook hun partners krijgen hiermee te maken. Omdat de impact van hormonale klachten op werk groot kan zijn, start StAG een webinarreeks waaraan je gratis kunt deelnemen. We duiken dieper in de wereld van hormonen en geven je waardevolle informatie en tools om klachten te verminderen en je werkplezier te vergroten. Daarnaast kun je terecht voor podcasts, video´s, een persoonlijk consult en online zelftesten.

Ook voor de mannelijke collega’s, het thuisfront en leidinggevenden!

Dit programma is niet alleen voor vrouwelijke werknemers in de gehandicaptenzorg, maar ook voor mannelijke collega’s, leidinggevenden, bestuursleden én het thuisfront. Iedereen kent wel iemand die kampt met hormonale klachten. Meer kennis en begrip kan helpen om dit bespreekbaar te maken. Daarom is iedereen van harte welkom bij deze webinars. Schrijf jezelf, je collega of je partner gerust in!

Gratis webinars over de impact van hormonale klachten op het werk

Ontdek hoe hormonen het dagelijkse leven, je relaties en je werk kunnen beïnvloeden. Schrijf je in voor (een van) de gratis onderstaande webinars.

  • 23 april – Hormonen: zijn mannen en vrouwen zo verschillend?
  • 30 mei – Hormonale achtbaan tijdens de menstruatiecyclus en overgang
  • 24 juni – Hormonale klachten
  • 29 augustus – Hormonen en leefstijl
  • 1 oktober – Hormonen en depressie
  • 21 oktober – Hormonen en stress
  • 28 november – Hormonale klachten en relatie

Bekijk het overzicht van alle webinars.

Tools

Naast het volgen van webinars kun je ook naar interessante podcasts luisteren over de impact van hormonale klachten. Krijg meer informatie en ontvang tips, gegeven door Care for Women. Lees ook de inspirerende columns van Catherine Martens, founder van Care for Women. Zij neemt je mee in haar ervaringen en discussies rondom het thema ‘hormonale klachten’. Of doe de PMS en/of Menopauzetest om een indicatie te krijgen van jouw klachten.

Maak de impact van hormonale klachten bespreekbaar in jouw organisatie

Wil je dit onderwerp in jouw organisatie meer onder de aandacht brengen? Download de speciale campagneposter en flyers of vraag voor 10 april 2024 de geprinte versies bij ons aan. Hang de posters op bij de koffieautomaat of in het toilet en leg de flyers op verschillende plekken neer. Hiermee kun je de impact van hormonale klachten bespreekbaar maken en meer onder de aandacht brengen. Doe je mee? Stuur een mail naar stag@caop.nl

Consult bij Care for Women

Je hoeft niet rond te blijven lopen met je klachten! Het is namelijk vrij eenvoudig om iets aan hormonale klachten te doen. Care for Women kan je hierbij helpen. Via een persoonlijk behandelplan zoek je samen met de specialist naar een oplossing die bij jou past. In de meeste gevallen wordt het consult vergoed vanuit de zorgverzekeraar en je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.