Financieel advies: gesprekken

Ben je 62 jaar of ouder? Overweeg je deel te nemen aan de Afbouw Carrière-regeling om richting je pensioen wat minder te gaan werken? Of neem je al deel aan de Afbouw Carrière-regeling, maar ontvang je graag inzicht in de financiële gevolgen van jouw deelname? Voer dan een kosteloos en persoonlijk adviesgesprek. Tijdens het gesprek krijg je inzicht in de financiële gevolgen van de Afbouw Carrière-regeling.

Inzicht in de financiële gevolgen van de Afbouw Carrière-regeling

Wanneer je richting je pensioen gebruik wilt maken van de Afbouw Carrière-regeling is het verstandig om je goed te laten informeren over de gevolgen. Daarom biedt StAG vanaf maart 2024 medewerkers in de gehandicaptenzorg maximaal 5 jaar voorafgaand aan de AOW-gerechtigde leeftijd (oftewel van 62 jaar of ouder) een kosteloos financieel adviesgesprek. In dit gesprek breng je samen met een financieel adviseur je persoonlijke situatie in kaart. Je krijgt antwoord op vragen en een helder beeld van de financiële gevolgen van de Afbouw Carrière-regeling. Je krijgt niet alleen inzicht op de gevolgen voor je salaris, maar bijvoorbeeld ook op toeslagen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen!

Persoonlijk adviesgesprek aanvragen

Ontvang jij graag inzicht in de financiële gevolgen van de Afbouw Carrière-regeling? Vanaf medio mei 2024 kun je jezelf via één klik op deze pagina aanmelden voor een adviesgesprek. Houd deze pagina daarom goed in de gaten en volg ons op LinkedIn! Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is een maximum aantal plekken beschikbaar.