Cao gehandicaptenzorg in app

Cao gehandicaptenzorg in app

De cao gehandicaptenzorg vind je terug in de app CAO Gehandicaptenzorg. Met deze gebruiksvriendelijke cao-app krijg je snel toegang tot alle mogelijke informatie over cao-afspraken, rechten en plichten.

Met de gratis cao-app kun je met je smartphone of tablet op elk moment de antwoorden vinden op al je cao-vragen. De app bevat ook tools om berekeningen te maken, zoals je Balansbudget en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT).

Snel inzicht in rechten en plichten

De cao-app werkt met trefwoorden. Vul een trefwoord in en je krijgt meteen de cao-artikelen te zien die over dat onderwerp gaan. Bijvoorbeeld over je rechten en plichten als medewerker in de gehandicaptenzorg. Je kunt ook door hoofdstukken of artikelen bladeren.

Maak gebruik van rekentools

De app bevat drie rekentools. Met deze tools kun je eenvoudig je arbeidsduur per jaar berekenen, rekeninghoudend met feestdag- en vakantie-uren. Je hoeft slechts enkele gegevens in te voeren. Dit geldt ook voor het berekenen van je Balansbudget en Onregelmatigheidstoeslag (ORT). Let op: deze berekeningen gelden voor de gemiddelde werknemer en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kalender, relevante links en FAQ

Je vindt ook een kalender (met feestdagen en voor de branche belangrijke data) in de cao-app en links naar bijvoorbeeld de arbocatalogus, informatie van de Rijksoverheid en pensioeninformatie. Onder FAQ vind je per categorie de antwoorden op veel gestelde vragen, zoals vragen over vakantie en verlof, beloning en bijzondere diensten. Bij ieder antwoord staat het cao-artikel waarin deze afspraken terug zijn te vinden.

App beschikbaar voor visueel gehandicapten

De app CAO Gehandicaptenzorg is ook beschikbaar gemaakt voor visueel gehandicapten. In onderstaande video laat Ayseg├╝l zien hoe de app precies werkt.