Webinar: Vitaal en met plezier aan het werk; samen komen we verder

8 januari 2024

Arbeidsmarktgehandicaptenzorg

Webinar: Vitaal en met plezier aan het werk; samen komen we verder

Het werk in de gehandicaptenzorg is mooi en uitdagend. Dat willen we graag zo houden. Vitaliteit en werkplezier van medewerkers zijn hiervoor doorslaggevend. Om dit te ondersteunen, heeft de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) enkele bijzondere projecten ontwikkeld die medewerkers van jouw organisatie verder kunnen helpen. Deze projecten zijn een gezamenlijk initiatief van de vakbonden en werkgevers in de gehandicaptenzorg en worden kosteloos aangeboden, mede dankzij subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wij weten dat organisaties in de gehandicaptenzorg al veel inspanningen leveren. Ook jouw werkgever heeft vitaliteit, werkdruk en loopbaanontwikkeling waarschijnlijk hoog op de agenda staan. Dankzij het extra geld dat beschikbaar is, hebben we nu de mogelijkheid om nog meer te bereiken. Daarom nodigen we je van harte uit deze kans niet te lagen liggen en mee te doen.

Doe je mee?

Op woensdag 31 januari, van 09.30 tot 11.00 uur, organiseren we een online webinar waarin je in vogelvlucht inzicht krijgt in deze bijzondere projecten. We gaan in gesprek over hoe we het werk voor jou en je collega´s nog aangenamer kunnen maken en hoe we iedereen in de organisatie enthousiast krijgen voor deze projecten. Meld je aan voor het webinar en werk samen met ons aan vitale medewerkers in de gehandicaptenzorg die met plezier hun werk doen. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Tijdens het webinar vertellen wij je meer over de volgende projecten, die speciaal voor onze branche zijn ontwikkeld:

  • Het goede en veilige gesprek
  • Balansverlof
  • Even ietsje minder
  • Financieel advies
  • Werk-privébalans
  • Impact van hormonale klachten
  • Organisatiescan