Terugblik op het webinar ´Vitaal en met plezier werken in de gehandicaptenzorg: samen komen we verder´

2 februari 2024

Arbeidsmarktgehandicaptenzorg

Op woensdag 31 januari organiseerde de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) een online webinar over vitaliteit en werkplezier in de gehandicaptenzorg. Er was een mooie opkomst van meer dan 100 deelnemers. Zij hoorden welke bijzondere projecten speciaal voor de branche zijn ontwikkeld en hoe hun organisatie deze projecten kan inzetten. Met als doel: medewerkers in de gehandicaptenzorg in staat stellen hun mooie en uitdagende werk vitaal en met plezier te blijven uitvoeren.

Projecten in vogelvlucht

In samenwerking met sociale partners heeft StAG acht bijzondere projecten ontwikkeld. Tijdens het online webinar schoven de projectleiders een voor een aan tafel om meer te vertellen over hun projecten, wat je ermee kan bereiken en hoe de projecten het werk voor jou en je collega´s aangenamer kunnen maken. Ook kregen deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb jij het webinar gemist? Je kunt deze terugkijken via de onderstaande button.

Webinar bekijken

Samen komen we verder

De branche, met haar 180.000 medewerkers, doet al heel veel. Maar het blijft belangrijk om samen te kijken wat we nog meer kunnen doen. Wij willen je met dit webinar enthousiasmeren om na te denken met welke projecten jij in jouw organisatie aan de slag wilt gaan. Laten we er zo samen voor zorgen de gehandicaptenzorg een sector is waar medewerkers vitaal en met plezier blijven werken.

Denk met ons mee

We willen dat de projecten zo goed mogelijk bij de organisatie en medewerkers aansluiten. Ben jij bereid hierover een keer met ons mee te denken? Of heb je nu al ideeën over hoe we de projecten nog beter kunnen afstemmen op de organisatie? Stuur dan een e-mail naar stag@caop.nl. Wij waarderen je inbreng!