Schrijf je in voor de webinar Digivaardig in de zorg van 6 april

9 maart 2022

Arbeidsmarktgehandicaptenzorg

Op 6 april organiseert Digivaardig in de zorg een gratis webinar voor medewerkers die de ambitie hebben om collega’s digitaal vaardiger te maken binnen de gehandicaptenzorg. Tijdens de webinar wordt algemene informatie gegeven over het opzetten van een project om de digitale vaardigheden van medewerkers te verbeteren. Daarnaast worden er ook ervaringsverhalen gedeeld.

Digivaardig in de zorg zet zich in om de digitale vaardigheden van zorgprofessionals te verbeteren. Ook in de gehandicaptenzorg is veel gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Niet iedereen is echter digitaal vaardig en dat kan ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg. De webinar Digivaardig in de zorg, van 6 april, geeft meer informatie en hulpmiddelen om projecten op te zetten binnen je organisatie om collega’s bij te scholen.

Programma webinar

Simone Freijer is projectleider bij Middin en houdt zich bezig met digitaliseringsprojecten en het verbeteren van digitale vaardigheden van werknemers. Zij vertelt daar meer over tijdens de webinar.

De webinar wordt geleid door Suzanne Verheijden. Zij is programmamanager van Digivaardig in de zorg en zal zelf ook tips en succesfactoren delen over het opzetten van projecten en het bijspijkeren van de digitale vaardigheden. Tijdens de webinar is er ruimte om vragen te stellen.