Nieuwe website Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg gelanceerd

17 december 2020

Arbeidsmarktgehandicaptenzorg

Nieuwe website Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg gelanceerd

Op de valreep voor het einde van het jaar hebben we deze nieuwe website gelanceerd. Een website die qua vormgeving en inhoud aansluit op de aanpak van de StAG en de informatievoorziening over het werken in de gehandicaptenzorg.

De aandacht van de StAG en partners VGN, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, NU ´91 en FBZ, gaat uit naar het werken aan en behouden van een aantrekkelijke en gezonde branche om in te werken voor alle medewerkers in de gehandicaptenzorg. Met aantrekkelijk en gezond doelt de StAG op professionele, vitale medewerkers en organisaties en een goed arbeidsklimaat.

 “De nieuwe website van de StAG draagt bij aan onze doelstelling door o.a. waardevolle informatie te verspreiden en te delen. Daarnaast worden handige tools zoals de cao app, de Arbocatalogus en Zorginspirator toegankelijker voor alle medewerkers in de gehandicaptenzorg. De website is daarin een zeer belangrijk communicatiemiddel. Daarom zijn wij blij de nieuwe website te voorzien van een eigentijdse vormgeving en nu te lanceren.” Aldus Karim Skalli, voorzitter StAG

Wat kan je verwachten van deze vernieuwde website?

De website is in een nieuw jasje gestoken. Doordat de informatie gemakkelijk te vinden is kan je direct aan de slag. De website biedt je onder andere:

 • Een helder overzicht van de programmalijnen en projecten:
  • Participatie en inzetbaarheid
  • Professionaliteit
  • Arbeidsverhoudingen
  • Arbeidsomstandigheden
  • En onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg & Welzijn
 • Concrete handvatten met producten als de cao app en Arbocatalogus gehandicaptenzorg
 • Publicaties van belangrijke artikelen en onderzoeken

Meer informatie

Heb je vragen over de website en/of specifieke artikelen? Stuur ons dan een e-mail.

De StAG is een samenwerkingsverband van sociale partners in de gehandicaptenzorg VGN, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, NU ´91 en FBZ, en draagt bij aan de belangrijke doelstelling het behouden en verbeteren van een gezonde en aantrekkelijke branche om in te werken.