30 mei – Webinar: Hormonale achtbaan tijdens de menstruatiecyclus en overgang

30 mei – Webinar: Hormonale achtbaan tijdens de menstruatiecyclus en overgang

Bijna iedereen krijgt in zijn leven te maken met hormonale klachten. Tijdens de menstruatie, omdat jijzelf of je partner zwangerschapsklachten heeft of omdat een collega in de overgang zit. Vrouwen, maar dus ook diens partners krijgen hiermee te maken.

Omdat de impact van hormonale klachten op het werk groot is, lanceert StAG een campagne om hormonale klachten te (h)erkennen. Duik met ons in de wereld van hormonen en krijg handvatten om de klachten aan te pakken! Een onderdeel van deze campagne is de gratis webinarreeks die georganiseerd wordt in samenwerking met Care for Women.

Volg dit webinar; alleen of samen

Dit programma is niet alleen voor vrouwelijke werknemers, maar ook voor de mannelijke collega´s, leidinggevenden, bestuursleden en het thuisfront. We hebben allemaal wel iemand in onze omgeving die kampt met hormonale klachten. Daarom is iedereen van harte welkom bij de gratis webinars. Schrijf jezelf, je collega of partner gerust in!

Meld je aan voor het webinar op 30 mei

De hormonale achtbaan begint bij de eerste menstruatie en stopt niet bij de eerste opvlieger. Gelukkig kan je hier op voorbereid zijn. Leer alles over de vier fases van de menstruatiecyclus, het verloop van de overgang en de gevolgen van de hormonale veranderingen voor jouw lichaam. Kom naar het online webinar op 30 mei van 19.30 tot 21.00 uur.