20 juni – Webinar HR-professionals en werkgevers rekentools ‘’Afbouw carrière’’

De cao gehandicaptenzorg kent de regeling ‘Afbouw Carrière’. Dit houdt in dat je als medewerker de mogelijkheid hebt om drie jaar voorafgaand aan je pensioengerechtigde leeftijd minder te gaan werken, om zo mentaal en fysiek in balans te blijven. Wat heeft meedoen aan deze regeling voor gevolgen? StAG heeft twee rekentools ontwikkeld die dat voor zowel de organisatie als de medewerkers inzichtelijk maakt.

Hoe kun je dit inzetten?

Het is belangrijk dat het voor werkgevers inzichtelijk is wat de gevolgen voor de organisatie zijn als medewerkers meedoen aan de regeling ‘Afbouw carrière’. Daarom is er, naast de rekentool voor medewerkers, ook een rekentool voor organisaties ontwikkeld. Deze rekentool geeft je als organisatie inzicht in de gevolgen als medewerkers meedoen met de regeling ‘Afbouw carrière’.

Meld je aan voor het webinar 20 juni

De rekentools worden binnenkort gelanceerd, maar wil jij graag meer weten? Meld je dan aan voor het webinar voor hr-professionals en werkgevers op 20 juni van 09:30 tot 11:00 uur. In dit webinar doorloop je in 1,5 uur beide tools. Op die manier doe je ook kennis op over de tool voor medewerkers, zodat je hen kan ondersteunen en adviseren.