11 juni – Webinar medewerkers rekentool ‘’Afbouw carrière’’

De cao gehandicaptenzorg kent de regeling ‘Afbouw Carrière’. Dit houdt in dat je als medewerker de mogelijkheid hebt om drie jaar voorafgaand aan je pensioengerechtigde leeftijd minder te gaan werken, om zo mentaal en fysiek in balans te blijven. Wat heeft meedoen aan deze regeling voor gevolgen? StAG heeft een rekentool ontwikkeld die dat voor jou inzichtelijk maakt.

Hoe kun je dit inzetten?

Sociale partners in de gehandicaptenzorg willen dat je als medewerker een onderbouwde en bewuste keuze kunt maken om wel of niet mee te doen aan de regeling ‘Afbouw Carrière’. Daarom is er nu de rekentool voor medewerkers ontwikkeld. Deze tool geeft je inzicht in de gevolgen bij deelname aan de regeling ‘Afbouw carrière’.

Meld je aan voor het webinar 11 juni

De rekentool wordt binnenkort gelanceerd, maar wil jij als medewerker in een half uurtje bijgepraat worden over het hoe en de wat van deze financiële rekentool? Meld je dan aan voor het webinar op 11 juni van 09:00 tot 09:30 uur. Na afloop krijg je de ruimte om vragen te stellen. Zo weet jij precies hoe je de tool kunt gebruiken en wat de regeling ‘’Afbouw carrière’’ voor jou betekent.